dilluns, 9 de juny del 2008

FESTA DE L'ESPORT

Els dies 7 i 8 de juny (aquest cap de setmana passat) es va celebrar la setena "Festa de l'esport" organitzada per la Diputació de Barcelona, en cooperació amb els ajuntaments.
Aquest va ser la nostra. La d'Olesa. Com sempre... poca participació d'infants i famílies. La gent més gran s'ho va passar d'allò més bé al camp de futbol jugant a petanca (o joc de botxes)
Aquí en van unes imatges amb esmorzar inclòs!

BubbleShare: Share photos - Play some Online Games.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina sort, que podem veure a internet en algun dels mitjans del poble, per fi!!! imatges del camp de futbol.
Llàstima, que no es pugin veure fotografies de la resta de l'any, temps durant el qual el Club de Futbol Olesa de Bonesvalls intenta defensar el nom del nostre poble al municipi.
A veure si entre tots, el recolzem una mica i ens enrecordem d'aquesta entitat, que en la mida del possible està colaborant amb els mitjans de difusió municipal i no vol enfrontar-se a ningú.
Moltes felicitats pel blog.

Anònim ha dit...

Hola Carlos, sóc en Santi, pertanyo al Grup de Recerca Olesa Rural, i una de les tasques que fem es recollir fotografíes de tots els temps d'Olesa, tinc alguna coseta referent al futbol d'olesa dels anys 70, podem parlar si voleu.

Salut.

Rosa Soler ha dit...

Gràcies, Carlos.
Només dir-te que si em feu arribar imatges, del futbol, del que sigui del poble, jo les penjo al blog. El que no puc és fer jo un seguiment de totes les activitats del municipi. També tinc vida pròpia!!
Ja ho saps, rosasolerb@gmail.com
Ja em direu!
Rosa