dilluns, 28 de juny del 2010

TANCANT i ESPERANT

El curs de la canalla acabat, deixa encara jornades de treball per als mestres i equips directius.
Cal fer valoracions, memòries, nous plantejaments,... horaris!! El curs vinent comença el 7 de setembre i només hi haurà 4 dies!!! per tenir-ho tot a punt.
Així és que, més que mai, cal deixar les coses molt organitzades abans de plegar.
I és just ara que ja no hi ha alumnes i comparteixes les hores només amb els companys/es mestres, que m'agrada de mirar enrera i valorar com ha anat tot plegat.
Ha estat un curs mogut, per causes vàries, però en general, la collita ha estat bona (en molts sentits). A més, amb valoracions a llarg plaç, ja que fem canvi d'equip directiu i hi ha tot un munt de projectes qus s'han anat desenvolupant, històries compartides, ...
Les coses que més bon gust de boca em deixen solen ser coses que no faig sola:
-tot el treball fet com a EQUIP directiu (projecte-escola);
-compartir la classe de La Mola amb la M.Cruz (blogs, 1/4 d'hora, premsa, projectes...);
-el projecte i exposició amb Vallgrassa;
-el treball que ja fa un temps vam començar amb els companys de Menorca. Amb el pas dels cursos hi hem intervingut algunes escoles d'aquí i d'allí, però n'hi ha hagut dues de permanents: CP Mare de Déu de Gràcia (Maó) amb la Ger al capdevant i l'escola d'Olesa, el col·legi Pont de l'Arcada. Malgrat els entrebancs horaris i tècnics, ha estat molt positiu: Wiki, Cacera i presentació-conclusió. Positiu com sempre des de que hem començat.
El curs vinent, amb la dotació (Oooohhh!!) tecnològica que tindrem i la permanència de més hores a l'aula, segur que tornarem a fer un projecte compartit genial.
Deixo aquesta imatge que podria ser gairebé el nostre logo: una avarca menorquina amb un símbol penedesenc (el Drac de Vilafranca): Penedès-Menorca.
JA HO ESPERO!!!

3 comentaris:

gercarreras ha dit...

Jo també ho esper!
Gràcies per compartir il·lusió, feina, idees...
Les avarques i el Drac de Vilafranca són un bon auguri per al curs que ve.
Una abraçada amb molts de colors!

Anònim ha dit...

Home, el drac és de Vilafranca, i només de Vilafranca, ja et deixo posar si vols el logo partit per la meitat del Grup de Recerca a unes abarques, jejejejej

Santi

Rosa Soler ha dit...

És un símbol, centralista, però un símbol.
Rosa