dissabte, 28 de juny del 2008

ARA HA TOCAT ALS DIABLES

Aquesta nit han entrat al local dels DIABLES, tirant a terra la porta, tal com podeu veure a les fotos. Ho han regirat tot i s'han endut (que els diables s'hagin adonat de moment) una PLAY, tots els jocs, begudes i menjar.
Els DIABLES han fet venir els MOSSOS i han posat una denúncia.
BubbleShare: Share photos - Powered by BubbleShare

4 comentaris:

Anònim ha dit...

....com es que Olesa no té Policia Local ?
es pot aconseguir ?
Sempre m'ho he preguntat...
Salut !

Anònim ha dit...

Ojala, puguèssim tenir policia local.
però com en tantes altres coses, l'administració general decideix, que en funció del nombre d'habitants d'una població tenim dret a una cosa o altra.
Evidentment, Olesa podria muntar la seva polícia local. Però, per montar una polícia local, necessitariem un mínim de cinc agents (sempre que volguem una cobertura de 24 hores) i tot això ho hauriem de pagar de les arques municipals.
Només una dada, el curs de formació policial a l'Institut de Seguretat Públic de Catalunya (antiga Escola de Policia de Catalunya) costa cinc milions per agent.
A això li afegim els materials que necessitarien, i un llarg etcètera. La factura, és absolutament impossible pel nostre ajuntament.
Per tant, de moment, només ens queda esperar que els Mossos d'Esquadra, amb el seu lent desplegament, aconsegueixin donar cobertura al nostre municipi. I pel que estig veient, si no els truques, poca cosa fant a Olesa.
Així, que potser, els haurem de trucar dia si i dia també. I evidentment, no callar-nos i tal com es fa en aquest blog continuar denunciant tots els incidents que es produeixen... malauradament... són massa

Anònim ha dit...

soc una veu del poble pel kual no donare el meu nom només dir k totes les incidencies que han ocurregut a olesa posu al punt de mira als adolescents del pla del pelach, dic aixo per la frecuencia en la que ens visiten al poble a altes hores de la nit.

esperu que es faci algu al respecte

Rosa Soler ha dit...

És molt fàcil parlar sense donar la cara.
Rosa (Fora d'Hores)