dimecres, 30 de juny del 2010

COMIAT EQUIP DIRECTIU (2)

Ara si que s'ha acabat.
Demà és dia 1 i arriba el nomenament d'en Josep. (Esperem!!)
Avui és el final d'una (gran) etapa.
Se que queden moltes coses per fer. Com deien els companys, famílies i alumnes en el video de comiat, ens queda molt per fer, a nosaltres i a l'escola (maaaaai s'acaba!)
Tot i així, l'escola ha recorregut un llarg camí des d'aquell 2000. Deu anys de progrés constant, de tenacitat per seguir un camí que sempre duia al mateix objectiu: una altra escola és possible.
Queda camí per recòrrer: el camí de la inclusivitat, de l'experimentació, de ...
Estic satisfeta i orgullosa d'haver pogut dur a terme un repte compartit amb molta gent, però sobretot amb el suport i la complicitat de l'EQUIP: la Carmen i la Clara. Sense elles això no hagués estat possible. I sense d'altres mestres que s'han anat sumant a l'equip, tampoc. Perquè per l'escola han passat companys i companyes que han anat deixat la seva petjada, el seu granet de sorra, ... que ha anat sumant i sumant, sempre sumant en la mateixa direcció.
I famílies, i alumnes,... cadascú, des de la seva perspectiva i posicionament ha influit en el que SOM ara. Uns amb aportacions positives, amb complicitats extremes (impagables) i altres .... Altres ens han permès reflexionar i adonar-nos que tothom té una part de raó, que els pantejaments poden ser vàlids encara que no hi estiguem d'acord... tots són part de l'escola que SOM (vulguin/vulguem o no).
Ha estat un REPTE complex. Un repte que ha requerit tenacitat i paciència. Un repte que no ha volgut renunciar mai a l'objectiu final per més que els vents bufessin a la contra o no ben bé a favor.
Som conscients que no era/és un projecte fàcil, però ara podem dir amb tota rotunditat que (també a Olesa) UNA ALTRA ESCOLA ÉS POSSIBLE.

GRÀCIES A TOTHOM!!

Avui, també ens hem acomiadat d'aquells companys/es que el curs vinent no estaran amb nosaltres i hem sabut el nom dels que possiblement seran a Olesa i amb els que compartirem un nou curs.
Ah!! Espero el permís del nou equip directiu per penjar el VIDEO que ens van fer. Com se'n diu, ara, d'això? un LIP-DUP? Doncs això, que espero poder penjar el LIP-DUP aquest que ens va fer molt il·lusió.