divendres, 25 de juny del 2010

COMIAT EQUIP DIRECTIU (1)

Dimarts varem acomiadar el curs 2009-10, els companys/es de sisè que se'n van a l'insti, i també ens varem acomiadar com a EQUIP DIRECTIU.
Només volíem comunicar que després de deu anys i d'haver desenvolupat un projecte (si, un gran projecte) donàvem pas a un grup de companys i companyes, més joves que tenen moltes ganes de tirar això endavant.
No esperàvem res més... però ens varem trobar alguna sorpreseta: un logo de l'escola amb els nostres caps (pot tenir moltes lectures, això, eh? he, hee...); una auca de l'AMPA (molt escaient), un recull d'escrits de companys/es mestres (que agraïm)... però el més divertit i fantàstic va ser un vídeo que van fer els mestres i els alumnes amb un grup de mares i pares. No us el puc ensenyar (de moment) per tot això dels drets d'imatge dels infants, però espero poder (aviat) penjar-lo i compartir-lo amb tothom. El més sorprenent: com van poder organitzar tot aquell "sarao" de l'enregistrament del vídeo i ni enterar-nos? És cert que després vas lligant caps de certes coses que no et quadraven... però "Déu n'hi do".
En fi, gràcies a tothom i dir-vos que no "patiu", que NO marxem (què us pensàveu?) Deixem de portar les regnes i d'assumir totes les responsabilitats, però seguirem aquí, treballant per una escola com cal. De moment acabant el curs, col·laborant en la confecció d'horaris pel vinent, etc, etc...
(Si cliqueu al damunt, podreu llegir l'auca)