dijous, 7 de gener del 2010

ESTO ES TODO AMIGOS!!

S'ha acabat, això s'ha acabat.
El tortell d'ahir al migdia va concloure el seguit d'accions que es succeeixen des del 13 de desembre (com a mínim) d'aquest cicle festiu tan peculiar.
Tant esperar Nadal, tants de preparatius, il·lusions... i en un ris-ras... PLAF!!! tot desaparegut. Bé,... tot no. Queda aquella mena de sensació de replè de tant de menjar... i de buits en molts d'altres sentits.
Avui a moltes cases ja es recull tota la decorativa nadalenca, molt esperada, però que un cop ha passat, carrega d'allò més. Pel què fa a aquesta ambientació nadalenca, a casa també es recull tot i només es deixen els pessebres (diorames), que es desmunten per la Candelera no fos cas, malmetessim una tradició de les tantes ja desfetes o desvirtudes; la resta, tot va a les capses de Nadal,... fins d'aquí un any que en tornaran a sortir ampliades, com no.
Tornant a la jornada d'ahir, he de dir que a casa Ses Majestat han estat més que benèvols i fins i tot força propicis (només cal perguntar-li a en Pol).
Em temo, però, que enguany han repartit força tones de carbó, sobretot a la classe política (en general).
I ara que aquests Mags de l'Orient estan de camí de tornada cap a les seves terres, a banda de demanar-los que posin una mica d'ordre, i de seny (repartits equitativament per tot el món mundial) voldria fer-los un petit suggeriment:
L'any que ve, quan feu el ressopó a la cuina de casa, feu servir plats! conxos!!
Ja sé que aneu amb presses i que teniu un munt de feina per resoldre en molt poques hores... però no costa res, ser una mica polit!
La xocolata costa molt de treure d'aquestes "refotudes", eternes i ancestrals estovalles de Nadal!!

Que la tornada sigui lleu. Ens veiem l'any que ve! (deixaré plats a la taula!)