diumenge, 23 de març del 2008

SEGON PREMI ARTE I PICO

Això si que no m'ho esperava!! Gràcies, DANIEL (Penedesfera)
Hem rebut per segona vegada el PREMI ARTE I PICO.
Aquests són els companys/es que en Daniel ha premiat, després que el premiéssin a ell. POdeu veure més informació clicant aquí.
FELICITATS A TOTHOM!!!
Retalls de bicicleta, muntanya i altres coses…: Com des d’un recorregut amb bicicleta es pot descobrir el territori i donar-nos compte de la necessitat de la seva conservació gràcies al Carles Soler.
Un català a Polònia: El descobriment de les interioritats de Polònia donis de la perspectiva del Pere Solà, però també de la seva terra natal des de la llunyania.
Wirdheim in Vilanova: Tota una porta oberta al món sobre el Penedès, Catalunya i Espanya representa el bloc d’Erik Wirdheim. No només per escriure-ho en anglès, sinó per l’explicació didàctica dels costums autòctons.
Per poder compartir… visions: Bloc on el Josep Guillén Viñas escriu amb passió per reclamar un respecto pel seu poble i el territori.
Joan Pinyol: L’exemple de com hauria de ser el bloc d’un escriptor compromès amb la literatura, amb la seva obra i amb el seu país.
FORA D’HORES: L’he coneguda fa molt poc, però prou per adonar-me de l’important tasca realitzada per la mestra Rosa Soler per a, gràcies als blocs, situar a la xarxa el seu poble, la seva escola i la problemàtica de les dones.
Guillem Carol: El Guillem proporciona sempre punts de vista interessants de l’actualitat i sobretot ens apropa al futur del periodisme a Catalunya.
JA vaig donar premis una vegada. Necessitaré temps per concedir els que ara em toca donar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Algú em pot explicar qué és aquest premi?